Improve this Listing
InstantEncore
INTERAKTIVNA MAJSTORSKA RADIONICA KVARTETA AMERNET SA KOMPOZITORIMA
Sabac, Serbia
Saturday, 2 November 2013 - 8:00 PM
Sabac, Serbia
Sunday, 3 November 2013 - 12:00 PM
Belgrade, Serbia
Monday, 4 November 2013 - 12:00 PM
Novi Sad, Serbia
Tuesday, 5 November 2013 - 12:00 PM
Cuprija, Serbia
Wednesday, 6 November 2013 - 12:00 PM
Presenter: Music Art Project
Music Art Project, MAP, organizuje interaktivnu majstorsku radionicu za studente kompozicije koju ce održati kvartet AMERNET iz SAD-a. Na njoj ce clanovi kvarteta kriticki citati s lista kvartete pisane za tu priliku i dati studentima korisne sugestije o tehnickoj prakticnosti , kao I umetnicke sugestije za daljnji rad. Ovaj jedinstveni program omogucava buducim profesionalnim kompozitorima da saraduju sa umetnicima- izvodacima njihovih kompozicija. Radionice ce se održati 4. novembra na fakultetu muzicke umetnosti u Beogradu I 5. novembra u Multimedijalnom centru akademije umetnosti u Novom Sadu.
Pored toga ce raditi I sa kvartetima koje cine profesionalni muzicari I studenti sa tih akademija. Kamerni ansambli ce moci da predstave svoj unapred spremljen program te ce raditi sa kvartetom Amernet u Šapcu, muzickoj školi ‘’Mokranjac’’ u Beogradu I Cupriji . MAP poziva zainteresovane kvartete da se jave I iskoriste priliku da kroz rad sa medunarodno priznatim umetnicima stvaraju na sceni, impovizuju I kreiraju umetnicki izražaj u trenutku I samim tim unaprede iskustvo u scenskom nastupu I efektivnom spremanju za izvodenje.
Kvartet Amernet ce pored radionica održati I koncerte 2. Novembra u Pozorištu u Šapcu , 4.novembra u Studentskom Kulturnom Centru u Beogradu sa pijanistkinjom Katarinom Pipovic Mišic,5. Novembra u Multimedijalnom centru akademije umetnosti u Novom Sadu, I 6. novembra u školi za talente u Cupriji.
Za sve detaljnije informacije javite se organizatoru, Music Art Project.
Program Click for more info
Was there an encore for this performance? add an encore
Who was there?
   
No one has selected to attend this event...
Who's on InstantEncore?
Amernet String Quartet
Partner Since: 23 May 2011
7 Fans
Music Art Project
Partner Since: 3 Jun 2013
3 Fans
Videos