InstantEncore
Links

Learn more about Studio for Early Music by exploring our links. If you know of any other useful websites please add them!

Saradnja Nove beogradske opere i Kolarca added by studioforearlymusic on 28 Nov 2014
http://www.rtvas.rs/vesti-iz-zemlje/item/55646-... tag | report
BEOGRAD, 27. novembra 2014. (Beta) - Nova beogradska opera saopštila je u cetvrtak da ce saradjivati sa Kolarcevom zadužbinom, cime ce kulturna ponuda grada biti obogacena.
Vesti - Saradnja Nove beogradske opere i... | Palo.rs added by studioforearlymusic on 28 Nov 2014
http://www.palo.rs/zabava-muzika/saradnja-nove-... tag | report
BEOGRAD, 27. novembra 2014. (Beta) - Nova beogradska opera saopštila je u cetvrtak da ce saradjivati sa Kolarcevom zadužbinom, cime ce kulturna ponuda grada biti obogacena. "Siguran sam da cemo kroz naše nove i atraktivne sadržaje obogatiti kulturnu ponudu Beograda, kako na Kolarcu tako i izvan njega", izjavio je dirigent i umetnicki direktor Nove beogradske opere Predrag Gosta, a navodi se u saopštenju.
Saradnja Nove beogradske opere i Kolarca added by studioforearlymusic on 28 Nov 2014
http://www.vesti.rs/Kultura/Saradnja-Nove-beogr... tag | report
BEOGRAD, 27. novembra 2014. (Beta) - Nova beogradska opera saopštila je u cetvrtak da ce saradjivati sa Kolarcevom...
Nove inicijative u beogradskom hramu muzike - Naxi radio ... added by studioforearlymusic on 28 Nov 2014
http://www.naxi.rs/nove-inicijative-u-beogradsk... tag | report
Kolarcev narodni univerzitet uz Novu beogradsku operu i Studio za ranu muziku proširuje svoju kulturnu ponudu. Autor/izvor: Naxi media Datum objave: 28.11.2014. - 10:00:00 Nove inicijative u beogradskom hramu muzike (Foto: Nova beogradska Opera promo) Nova beogradska Opera je zvanicno saopštila da ulazi u strateško partnerstvo sa najeminentniji muzickim centrom u našoj zemlji Kolarcevim narodnim Univerzitetom, a u planu su brojni muzicki i scenski dogadaji u velikoj dvorani. Predrag Gosta, dirigent i umetnicki direktor NBO ovom prilikom je izjavio: - Radujem se saradnji sa Kolarcem, sinergijom ideja, energije
Beta press - Kultura added by studioforearlymusic on 28 Nov 2014
http://www.beta.rs/?tip=article&kategorija=kult... tag | report
Saradnja Nove beogradske opere i Kolarca BEOGRAD, 27. novembra 2014. (Beta) - Nova beogradska opera saopštila je u cetvrtak da ce saradjivati sa Kolarcevom zadužbinom, cime ce kulturna ponuda grada biti obogacena. "Siguran sam da cemo kroz naše nove i atraktivne sadržaje obogatiti kulturnu ponudu Beograda, kako na Kolarcu tako i izvan njega", izjavio je dirigent i umetnicki direktor Nove beogradske opere Predrag Gosta, a navodi se u saopštenju.
Nova beogradska opera i Kolarac strateški partneri | Ves... added by studioforearlymusic on 28 Nov 2014
http://vesti.krstarica.com/sou_biznis/nova-beog... tag | report
Nova beogradska opera i Kolarac strateški partneri Medunarodni radio Srbija – 27. novembar 2014. 12:28 BEOGRAD - Nova beogradska opera (NBO), intitucija kulture osnovana ovog proleca i Kolarceva zadužbina ušli su u strateško partnerstvo pa od novembra NBO funkcioniše iz prostora Kolarca a u planu su i brojni muzicki i scenski dogadaji u Velikoj dvorani.
Studio za ranu muziku, Beograd | Studio for Early Music, ... added by svetlanastojanovic on 28 Mar 2012
http://www.studiozaranumuziku.com tag | report
Founded in 1992 by Predrag Gosta, Studio for Early Music Belgrade is one of Serbia's premier early music groups. Currently directed by Predrag Djokovic, the Studio explores music from Medieval times to Baroque...
1 - 7 of 7
InstantEncore